Contact

info@crematoriumhoekschewaard.nl
0186-724824

Info

Crematorium Hoeksche Waard

Locatie

Crematorium Hoeksche Waard is centraal gelegen in de Hoeksche waard en is heel toegankelijk vanuit omliggende gemeenten, zoals Barendrecht en omstreken, het noordwestelijke deel van Noord Brabant en de eilanden, zoals Goeree-Overflakkee.
Het crematorium ligt op een eiland in een vijver helemaal achteraan de ontsluitingsweg van een bedrijventerrein met een uitzicht over een open polderlandschap, en beschikt over meer dan 80 eigen parkeerplaatsen.
Het geheel is van buiten vrij strak en van binnen heeft het een eigen sfeer van rust en warmte met een geheel passende aankleding.

Indeling

Crematorium Hoeksche Waard is zo ingericht dat er maar één plechtigheid tegelijkertijd kan zijn, hiervoor is bewust gekozen om zo op een heel rustige en respectvolle manier afscheid te kunnen nemen. Er is één kleine aula met ongeveer 30 zitplaatsen, er is een grote aula met ongeveer 180 zitplaatsen en het geheel kan ook gekoppeld worden zodat er een aula is met ongeveer 210 vaste zitplaatsen welke snel uitgebreid kan worden voor plechtigheden tot +300 personen.
Ook is er een mogelijkheid om de dienst via schermen in de ontvangsthal en koffieruimte mee te kijken.
Er is ook nog een mogelijkheid om in de familiekamer waar de naaste familie verblijft voor de plechtigheid "om daar nog even bij elkaar te zijn onder het genot van een kopje koffie" een intieme dienst te houden tot 15 personen.

Toegang

Crematorium Hoeksche Waard heeft ook nog twee 24 uurs kamers waar nabestaanden een sleutel van kunnen krijgen zodat ze ten alle tijden terecht kunnen bij hun dierbare.
Er is een vrij grote koffieruimte met meer dan 100 zitplaatsen waar de nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten na de plechtigheid. Wij kunnen u in onze koffie ruimte geheel naar uw eigen wens in uw behoefte voorzien, van een kopje koffie met een koek tot een glas wijn of een biertje met een bitterbal tot een geheel verzorgde koffietafel etc.

Beeld, geluid, opnamen en live-streaming

Beeld

Crematorium Hoeksche Waard heeft faciliteiten die uw presentatie(s) op een mooie wijze kunnen weergeven. De presentatie(s) worden in de aula op 2 hoge resolutie beeldschermen getoond en indien gewenst is dat tevens mogelijk in de ontvangsthal bij grotere groepen.

Geluid

Wij hebben geïnvesteerd in uitstekende audioapparatuur. Hiermee bieden wij u een kwalitatieve geluidservaring die uw zorgvuldig uitgekozen muziek prachtig ten gehore brengt.

Opnamen

In de aula is een geavanceerd video opname en uitzendsysteem aanwezig. 

Met 3 full-HD camera’s kan de plechtigheid op professionele wijze worden opgenomen. Tevens kunt u de opname zelf 30 dagen online terug kijken. Het terugkijken van de opname wordt u geheel kosteloos aangeboden en is zonder enige afname verplichting. Indien u besluit om de full HD opname op USB te willen ontvangen dan kan dat eenvoudig via de website www.liveuitzendingen.nl waar u middels een betaling via iDEAL een bestelling kunt plaatsen. In verband met de privacy is voor het opnemen van de plechtigheid uw toestemming nodig. Zonder uw toestemming kan er niet worden opgenomen.

Live-streaming

Zijn er personen die niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn maar dat wel zouden willen? Dan bieden wij u geheel kosteloos de mogelijkheid om de opname live uit te laten zenden. De unieke code, die alléén u ontvangt, kunt u dan verstrekken aan personen die de plechtigheid live willen volgen. De uitzending is geschikt om te bekijken via een pc, tablet of smartphone.